ngantok..zzz

haloo & salam,

ni aku nk cite.bnda ni jd pada hari Khamis bersamaan 13/5/2010 pada jam kul 3 lebey kat ofis aku kat meja aku.hurm start dari mula la.hehehe

pg kul 6 cm besa la aku bgn mandi & solat subuh.peh pas mndi pki baju,boxer & suar aku.kemeja.kemasla.hensemla katakan.haha.then aku calit sket minyak rmbut aku.cap gatsby.tepat je kul 7.15.aku sarung kasut aku trus jalan menuju ke LRT.lalala.smbil karaoke.walaupn sora sdp.nyanyi je.hehe

LRT pn smpi,msk je rmi gla org biasala time keje.then smpi da area ofis aku.beli nasi lemak.breakfast.jln ag.smpi ofis punch card dulu.tu penting.duit tu..hahaha.smpi awal pa ag bukak fb.lyn komen.hehe.pkl 8.30am bunyi dah loceng tnda start keje.start la.punya tekun keje.smbil keje layan fb.tekun la tu.bwat2 bz.hahaha.

smpi time lunch.aku g cafe dkt ofis aku.peh pening pilih lauk nk mkn ape.slalu dh aku mkn cni.tp lyn je la.no choice.hahaha.pas balik tu,kira hbs da time rht.balikla ke meja aku.start blik keje.kul 3.ade membe email ckp nk g holiday,6 org ok x?aku pn layan bls la email die.

dlm dok bls aku terbalas to all staf dlm company aku.email aku berbunyi cm ni,rmi org sep cket minyak.hahaha..cm ni la aku bls.peh ko taw to all staff tu sape ag dpt email aku.CEO company pn baca.adoi malu aku siot.smua org baca.ni laakibat mengantok sbb kenyang sgt mkn kat cafe tu...hahaha.aku level ground floor.membe ofis aku level 3.level die smua gelak.die siap ckp ag.smua org tgh tensen keje,ko lak leh wat lawak leh anta kat smua org.mane x nye pas je aku bls email tu,tgkj inbox ade email aku td masuk.tgk2 aku bg to all staf.mangkuk betul.huhu

Jumaat,14/5/2010-manager IT email if nk email laen kali,hnya utk org tu je.jgn to all staf.jem server.adoi2..lawak plak aku rasa.hbs CEO baca.siap xphm ag bahasa aku.tny ape sep tu?haha

so,aku jd serik email.kwn2 ngantok tu tampar muka taw kasi sedar cket.if x jd cm ni la.haha..

chow..kndungan yg mangkuk..

1 Response on "ngantok..zzz"

  1. Edy Pablo says:

    hadoi la...mcm2 aznil la hg ni kerol...

Post a Comment